Lagerhotel i Trige

Hos JF Trans tilbyder vi et let tilgængeligt lagerhotel. Du vil opleve et lagerhotel med gode tilkørselsforhold og stor fleksibilitet.

JF Trans

Langagervej 4, 8380 Trige

Hvad er et lagerhotel?

Lagerhotellet hos JF Trans er en opbevaringsmulighed til din virksomheds varer, så hvis du har pladsmangel hjælper vi gerne med opbevaring af dine varer.
Din virksomhed vil have fuld adgang til vores lager fra kl. 06 – 22 hver dag, så dine varer og materialer er tilgængelige præcis, når du skal bruge dem.

Vores lagerhotel ligger i Trige og er strategisk godt placeret nær motorvej og industriområde. Der gør det let for erhvervsdrivende i nærområderne og byer som Aarhus, Stilling, Hammel og Hinnerup at bruge.

Hvad koster et lagerhotel?

Vi er meget fleksible i forhold til pris af en opbevaringsplads, og vi vil så vidt muligt prøve at efterkomme dine behov. Derfor kommer prisen an på, hvor meget vi skal opbevare for din virksomhed. Kontakt os på 86 94 90 00, hvis du har brug for en opbevaringsplads.

Udover opbevaringen kan vi hos JF Trans også stå for distributionen af dine varer. Så hvis du skal have fragtet dine varer ud fra lagerhotellet på grund af salg eller andet, kan vi også være behjælpelige med det. Se her hvordan!

Kontaktoplysninger

Vi befinder os på
Langagervej 4
8380 Trige

Du kan ringe til os på: 86 94 90 00

Ønsker du at skrive til os, benyt: mail@jf-trans.dk (eller kontaktformularen til højre)

Send os en forespørgsel