JF Trans Transport

Transport

Hos JF Trans er transport vores hovedbeskæftigelse. Med en stor vognpark kan vi transportere næsten alt, og det er ligegyldigt, om det er pallegods, volumengods eller stykgods. Vi kører afsted 24 timer i døgnet.

Service og præcision er vores kendetegn. Vi har altid kundens behov i fokus. Derfor vil vi gøre vores ypperste, for at transporten går lige som du vil have det. Vi kører når du har brug for det uanset om det er om dagen eller natten. Har du en transportopgave, der skulle have været løst i går? Hos JF Trans vil vi gøre hvad vi kan for at klare jeres hasteudbringning uanset om det består af små eller store opgaver. 

Skal din virksomhed flytte? JF Trans tager sig også af opsamling af flyttegods. Skulle der være nogle møbler, kontorinventar eller noget helt tredje, der skal transporteres, er vi også til rådighed på det område.

Med kundens behov i fokus tilbyder vi ikke kun transport. Hos JF Trans kan du også leje en container, have dit lagerhotel 

Erfaring

Med over 25 års erfaring er der næsten ingen fragtopgaver vi ikke kan varetage. Med mange forskelligartede opgaver har vi en vognpark, der er alsidig, og består af biler, med totalvægt fra 12 t – 56 t. fordelt mellem:

  • Forvogne med henholdsvis fastekasser, kærrer eller presenningslad
  • 3 akslede trækkere med 2-, 3- og 4-akslede trailere
  • Kranvogne

Alle vores forvogne er med lift.

Vi mener, at erfaring og præcision er uvurderlig, når noget skal fragtes. Hvilket vi altid vil efterleve, når vi fragter gods for vores kunder. Hvilket nok er en af grundene til, at vi får flere og flere faste kunder. Nogle af vores kunder har vi kørt for, siden vi startede i 1991.

Vi synes ikke, at transport skal koste en bondegård. Så kontakt os for et uforpligtende tilbud og lad os løse dine transportopgaver næste gang du har brug for en fleksibel vognmand.

Få et gratis og uforpligtende fragttilbud

Udfyld formularen og få dit tilbud indenfor få timer.