JF Trans - Transport

Transport

Uanset om det er pallegods, stofruller, fødevarer, institutionsudstyr, olie, møbler, studenter eller andet, kører vi af sted 24 timer i døgnet.

Service og præcision er vores kendetegn. Har du en transportopgave, der skulle have været løst, er vi eksperter i hasteudbringning af både små som store opgaver.

JF-Trans tager sig også af opsamling af flyttegods. Skulle der være nogle møbler der skal transporteres er vi også tilrådighed på det område.

Erfaring

Der er næsten ingen fragtopgaver vi ikke kan varetage, da vores vognpark består af biler, med totalvægte fra 12 t – 48 t. fordelt mellem forvogne med henholdsvis fastekasser eller presenningslad,  3 akslede trækkere med 2 og 3-akslede trailere og forvogne med kærrer.
Alle forvognene er med lifte.

Selv om erfaring og præcision er uvurderlig, når noget skal fragtes, er vores priser fornuftige. Dette er nok en af grundene til at vi får flere og flere faste kunder. Nogle af vor kunder har vi kørt for, siden vi startede i 1991.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og lad os løse dine transportopgaver, næste gang du har brug for en fleksibel vognmand.

Fields marked with an * are required

Få et gratis og uforpligtende fragttilbud

Udfyld formularen og få dit tilbud indenfor få timer.