Vognmand

Er det ikke helt tydeligt for dig, hvad du kan bruge en vognmand til? Vi vil herunder komme med eksempler på, hvordan en vognmand kan hjælpe dig. Hos JF Trans vil vi rigtig gerne hjælpe vores kunder. Derfor tilbyder vi forskellige services til dem. Men for at sige det helt kort så er en vognmand som JF Trans sat i verdenen for at hjælpe både privatpersoner og virksomheder. Hvis du ikke synes, at det korte svar gav et helt tilfredsstillende svar, så bliver du nok nødt til at læse videre herunder for at blive klogere på, hvad du kan bruge en vognmand som JF Trans til!

Vognmand

Det, som en vognmand beskæftiger sig mest med, er transport af gods. Men mange vognmænd tilbyder meget mere end transport til kunderne. Vores hovedbeskæftigelse og det vi sætter en ære i at gøre for vores kunder er at fragte gods. Hvis du har et transportbehov, kan vi helt sikkert dække det behov.
Med en stor og alsidig vognpark der indeholder forvogne, kranvogne og trækkere, kan vi klare de fleste transportopgaver. Vi klarer blandt andet transport af styk-, parti- og pallegods. For at jeres varer er i de sikreste hænder, vil vi altid sende en kompetent chauffør til at transportere jeres gods, der er opdateret på al ny viden inden for godstransport.  

Lagerhotel

Lagerhotel

Udover transport er der også mange vognmænd, der tilbyder virksomheder, at de kan få en plads på et lagerhotel. Et lagerhotel er et sted, hvor kunder kan have eksempelvis deres varer opbevaret. At få varer opbevaret hos en vognmand giver nogle gode muligheder for virksomheder med for eksempel en stor lagerbeholdning. Dog kan et lagerhotel også bruges til mange andre ting end opbevaring af varer, du kan også få opbevaret kontorinventar, der er i overskud, eller en campingvogn der skal stå i ly vinteren over.
Du kan hos JF Trans få opbevaret varer, inventar eller hvad din virksomhed har brug for. Når du opbevarer noget hos en vognmand, giver det den fordel, at vi for eksempel kan fragte dine varer ud til kunderne, med det samme de bliver solgt. Eller vi kan levere dit kontorinventar, når I har brug for det. Din store lagerbeholdning kan med en plads hos os vendes fra en besværlighed til en styrke i din virksomhed.

Containerudlejning

Containerudlejning

De fleste vognmænd tilbyder transport og lagerhotel. Hos JF Trans kan du også leje containere, med mange forskellige containere store som små, kan vi dække mange forskellige behov. Så hvis du mangler en container til dit have- eller byggeaffald, eller containere der kan bruges til dagrenovation, kan vi hjælpe dig. Du skal ikke gøre andet end at fylde containeren op. Vi afleverer containerne der, hvor du har brug for det, samt henter og tømmer, uanset om det er 2 gange om ugen eller 1 gang om måneden. Vi er bare et opkald væk.

Træpille fragt

Derudover kan vi også levere dine træpiller fra Pillemadsen.dk. Efter Pillemadsen har bekræftet din bestilling og du har et ordrenummer, kan du bestille fragten via vores formular på hjemmesiden. Vi leverer inden for 10 arbejdsdage og kan levere med både lift, el-løftevogn samt truck.

Vi håber, at det er blevet lidt mere tydeligt, hvad du kan bruge en vognmand til. Ellers gør vi det lige helt klart her: Skal du have noget fragtet, står vores forvogne, kranvogne og trækkere klar til at hjælpe. Har du brug for en affaldscontainer, eller et sted til at opbevare varer, inventar eller en campingvogn, kan vi hjælpe. Hvis du har brug for levering af træpiller kan vi hjælpe dig! Du kan altså bruge JF Trans til mange forskellige ting og vi vil altid gøre vores ypperste for at dække det behov, du måtte have. Så kontakt os enten på mail@jf-trans.dk eller på 86 94 90 00 med din forespørgsel.